Testimoniale

Testimoniale

Am apelat la TopGradini pentru proiectarea și amenajarea grădinii mele și sunt extrem de mulțumită de rezultat! Echipa lor de specialiști a creat o grădină frumoasă și practică, care corespunde în totalitate nevoilor și preferințelor mele. De asemenea, au fost foarte atenți la detalii și au folosit cele mai bune materiale și plante pentru a crea un spațiu verde luxuriant. Recomand cu căldură serviciile lor!

Panait Georgiana

Sunt foarte impresionat de serviciile oferite de TopGradini! Echipa lor a proiectat și a amenajat grădina mea într-un mod foarte creativ și inovativ, folosind tehnici și materiale de ultimă generație. În plus, au fost foarte atenți la bugetul și preferințele mele și au respectat toate termenele de livrare. Nu aș ezita să apelez din nou la serviciile lor în viitor!

Antonescu Paul

Am apelat la TopGradini pentru montajul unui sistem de irigare în grădina mea și sunt foarte mulțumit de rezultat. Echipa lor a fost foarte profesionistă și a instalat sistemul într-un timp foarte scurt, fără a face vreo dezordine. Sistemul de irigare a funcționat perfect încă de la început și a făcut întreținerea grădinii mult mai ușoară. Le recomand cu încredere pe TopGradini!

Ionescu Razvan

Am apelat la TopGradini pentru amenajarea terasei mele și am fost foarte impresionat de creativitatea și priceperea echipei lor. Au creat un spațiu frumos și practic, folosind plante și materiale de calitate superioară. În plus, au fost foarte atenți la bugetul și preferințele mele și au oferit soluții inovatoare pentru a obține un design original și atrăgător. Îi recomand cu căldură!

Stanescu Victor

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!